Nieuwsbrief voor leisure-ondernemers #7 - 2023
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Mailing niet goed weergegeven? Bekijk de mailing online
VisitBrabant
30 oktober 2023
    Handige diensten voor ondernemers
  VisitBrabant Magazine najaarseditie
  Creëer wintermagie met nieuwe gratis foto's
  Boost je horecazaak: sluit je aan als Brabants Fietscafé
  Subsidieregeling Levendig Brabant
 

    VisitBrabant & markt updates
    Update Campagne Brabant. Dichterbij jou
    Vakantiemonitor: Brabant stijgt in populariteit!
  Terugblik: Dutch Food Week 
 
(Visit)Brabant in de media
Terugblik: Travel Trade Event
(Visit)Brabant In de media
Handige diensten voor ondernemers

VisitBrabant Magazine najaarseditie
Het meertalige VisitBrabant Magazine (NL/DE/EN) is de ultieme reisgenoot voor jouw bezoekers. De najaarseditie staat boordevol avontuur, cultuur en winterse activiteiten in de regio. 

Het magazine is gratis te downloaden en ideaal om te delen via je socials, website of in boekingsbevestigingen.
Download het Magazine
 

Creëer wintermagie met nieuwe gratis foto's
Zijn jouw website en social media-kanalen al ingericht op de winter? Onze gratis beeldselectie is aangevuld met sfeervolle Brabantse winterbeelden.

Breng jouw gasten in de juiste stemming voor een betoverend seizoen vol sfeer, met jouw locatie als middelpunt.

Ga naar de beeldselectie
Boost je horecazaak: sluit je aan als Brabants Fietscafé
In Brabant wordt maar liefst 20% van de Nederlandse fietsuitgaven besteed. Maak daarom van jouw horecagelegenheid een officieel Brabants Fietscafé en laat je bekendheid én je aantal bezoekers groeien.

Benieuwd wat het zijn van een Brabants Fietscafé jou kan brengen? Fietscafés Lunchroom Meesterlijk en De Rustende Jager vertellen het je in onderstaande video.
Bekijk de video
 
Subsidieregeling Levendig Brabant | 2e tijdvak
Met de subsidieregeling Levendig Brabant plust de provincie het budget van jouw vrijetijdsinitiatief. Het tweede tijdvak voor het aanvragen van de subsidie start op 15 november.

Heb jij een geschikt project? Wacht niet te lang met de aanvraag, want deze worden verwerkt in de volgorde waarin ze binnenkomen!

Meer over de subsidieregeling
 
VisitBrabant & markt updates
 
Campagne 'Brabant. Dichterbij jou' volop in de picture!
De campagne 'Brabant. Dichterbij jou' is de afgelopen periode weer volop nationaal én internationaal zichtbaar geweest.

Er is vooral ingezet op korte, pakkende video's die te zien waren op online platforms in Nederland (o.a. STER en KIJK), België en Duitsland. In deze landen is de campagne ook getoond op informatieborden in winkelcentra. Verder waren we vlak voor de zomervakantie opvallend aanwezig op de kusttram in West-Vlaanderen.


Campagne: infobord winkelcentra Nederland Campagne: kusttram België

Vakantiemonitor: Brabant stijgt in populariteit!
Uit de Internationale Vakantiemonitor van NBTC blijkt dat Brabant gestegen is in populariteit als toekomstige vakantiebestemming van Nederlanders.

Brabant staat nu op de 2e plaats en is de enige stijger in de top 5. Dat is goed nieuws, want uit eerdere cijfers bleek al dat ook gasten uit onze buurlanden Brabant steeds beter weten te vinden.
Ga naar het onderzoek
Dutch Food Week 2023
In Brabant vormt de voedselketen een hechte samenwerking tussen verschillende partners, waaronder de Provincie Noord-Brabant, ZLTO, AgriFood Capital, VisitBrabant, Koning Willem 1 College en Den Bosch Partners.

Samen hebben we deelgenomen aan de Dutch Food Week, die in Brabant met veel enthousiasme van start ging. Gedeputeerde Marc Oudenhoven trapte de festiviteiten af met een feestelijke Brabantse Borrelplank.
      Lees het persbericht 
 
Travel Trade Event 2023
Van 13 tot 16 september heeft het Travel Trade Event 2023 plaatsgevonden in Eindhoven. Tijdens dit event, georganiseerd in samenwerking met NBTC, werden inzichten gegeven en plannen gedeeld voor de markt in 2024 en 2025.

Samen met 48 internationale touroperators, 47 Nederlandse leveranciers en 3 FamTrips is er boordevol inspiratie en kennis gedeeld.

 
(Visit)Brabant In de media 
Afgelopen zomer stond Brabant weer volop in de schijnwerpers bij onze buurlanden.

In Duitsland maakten ze via de Duitse website nach-holland kennis met Safaripark Beekse Bergen en de prachtige Brabantse kastelen. In België verschenen er via National Geographic en het Pasar Magazine berichten over de Van Gogh-fietsroutes. Daarnaast werd er in de Krant van West-Vlaanderen geschreven over de intrigerende Doloris Maze in Tilburg en de indrukwekkende Blind Walls Gallery in Breda.

Benieuwd naar meer berichten waarin Brabants topaanbod wordt belicht?
Ga naar de publicaties
Stuur deze zakelijke nieuwsbrief door naar een collega
Zijn er collega’s en/of medewerkers voor wie deze nieuwsupdates ook interessant zijn? Stuur deze mailing dan door en vraag ze om zich in te schrijven via deze inschrijflink.
Adres
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
Ga naar www.visitbrabant.com/partners   visitbrabant.com/partners
VisitBrabant Partners
Telephone   013 30 30 390
Mail   info@visitbrabant.com
Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn
Ik schrijf me in voor deze nieuwsbrief
 
Afmelden